آنچه هویت را ایجاد میکند اقلیم و باور است. شما به عنوان یک ایرانی، رفتارتان ایرانی بودنتان را نشان میدهد نه لباس یا کفشی که پوشیدهاید. اگر لباس یا کفشی ایتالیایی بپوشید، آن کفش و لباس شما را ایتالیایی نمیکند. رفتار، باورها و سلایقتان هویت شما را میسازد. در وضعیت جهانی که در حال بمباران اطلاعات هستیم، باید سر اینکه چه چیزی را وارد سیستممان کنیم یا نه، اطلاعات را انتخاب کنیم.
اگر شما به همین پروژه سینمایی پارک ملت از زاویهٔ هویت ایرانی نگاه کنید، باغ ایرانی، نسیم، عبور باد از میان درختها، همه و همه معنا و مفهومی ایرانی دارند. شما در این فضا حرکت میکنید. داخل باغ قدم می زنید، اگر خواستید وارد فضاهای فرهنگی پردیس سینمایی میشوید، اگر نخواستید از زیر آن عبور میکنید. شبیه یک کوشک است، هیچ چیز را به شما تحمیل نمیکند. از طرف دیگر، ما از لحاظ تکنولوژیکی این روزها امکانات بسیاری داریم.
محدودیتهای تکنولوژیک قدیم وجود ندارد، بنابراین چسبیدن به برچسبهای ظاهری تحت عنوان هویت، کار غلطی است. مهم معنا، مفهوم و روح اثر است. سازه باید روح و زندگی داشته باشد. ما در زمانهای زندگی میکنیم که تکنولوژی سخت، راحتتر شده، اما روح و مفهوم اثر همان است که بود. (در گفتگو با پرویز براتی پیرامون پردیس سینمایی پارک ملت، منتشر شده در ضمیمهٔ روزنامهٔ شرق، سال ۱۳۹۰)